3e editie Limburgse Testdagen

In de zomervakantie organiseert de KNWU in samenwerking met Limburg Cycling en Team Jumbo-Visma voor de 3e keer de KNWU Limburgse Testdagen. Deze testdagen zijn voor junioren (m/v) in het wegwielrennen en mountainbiken. Renners van andere disciplines zijn - mits zij een racefiets hebben en junior zijn - uiteraard ook van harte welkom.

Toon je talent
De Limburgse Testdagen zijn bedoeld om je talent te laten zien. Ook kunnen coaches jou in deze week beter leren kennen. Tijdens deze dagen worden er diverse testen afgenomen, leer je allerlei trainingsvormen en -technieken én wordt er aandacht besteed aan trainingsleer, mentale vaardigheden en voeding.

De KNWU Limburgse Testdagen worden georganiseerd op de volgende data:

21 tot en met 23 juli (race én mountainbike)*
28 tot en met 30 juli
4 tot en met 6 augustus

De testen en trainingen worden gegeven onder leiding van KNWU talentcoach Peter Zijerveld. Vrouwen worden aangeraden om zich in te schrijven voor de eerste week aangezien bondscoach Loes Gunnewijk (wegwielrennen vrouwen) tijdens deze dagen ook aanwezig is.

*Mountainbikers kunnen zich uitsluitend voor deze week aanmelden. De trainingen op de mountainbike worden gegeven onder leiding van bondscoach Gerben de Knegt. 

Je kan bij inschrijving een voorkeursweek aangeven. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen maken de coaches een planning.

Overnachting
Verblijf tijdens de testdagen in op Watersley Sports & Talentpark te Sittard). De eigen bijdrage hiervoor is €100,- per persoon. 

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze testdagen? Schrijf je dan in vóór vrijdag 26 juni in via https://bit.ly/3dNMLNy


Meld je snel aan, de plaatsen zijn beperkt. De geselecteerden krijgen voor vrijdag 3 juli per e-mail een uitnodiging met daarin de benodigde informatie.

Open Trainingen in Limburg

27 september 2021 - Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en zou je graag eens kennismaken met wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken en/of veldrijden? Meld je dan... Lees meer »