Boels Dolmans Cycling Team steunt Pink Ribbon

Het Boels-Dolmans Cycling Team zet zich tijdens de Amstel Gold Race op zondag 21 april in om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Het Boels-Dolmans Cycling Team, het beste dameswielerteam ter wereld, trekt zich de impact en gevolgen van deze ziekte bijzonder aan en wil haar steentje bijdragen om zoveel mogelijk geld op te halen voor borstkankeronderzoek.

Speciale acties
Samen met Pink Ribbon zet het Boels-Dolmans team verschillende acties op touw om aandacht tevestigen op het thema borstkanker. Zo zal het team tijdens de Amstel Gold Race op zondag 21 aprilhelemaal in het roze zijn gestoken. Daarnaast draagt een online-veiling van unieke Boels-DolmansCycling Team items, waaronder de Specialized fietsen waarmee de Amstel Gold Race is verreden,zorg voor een financiële bijdrage aan Pink Ribbon. Tenslotte wordt ook het eventuele gewonnenprijzengeld van de rensters tijdens de Amstel Gold Race aan Pink Ribbon gedoneerd. De einduitslagwordt tijdens de huldiging van de winnares van de Amstel Gold Race op het podium in Viltbekendgemaakt.

Oproep
De ploeg roept alle wielerfans, volgers, (mede-) sporters, sponsoren, begunstigers en iedereen diehet Boels-Dolmans team en Pink Ribbon een warm hart toedraagt op om deze bijzondere actie testeunen via http://www.boelsdolmansforpinkribbon.com.

Meer info over de gehele campagne zie www.boelsdolmanscyclingteam.com

Open Trainingen in Limburg

27 september 2021 - Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en zou je graag eens kennismaken met wegwielrennen, baanwielrennen, mountainbiken en/of veldrijden? Meld je dan... Lees meer »