Grenzeloze samenwerking tussen Grimpeur & Limburg Cycling

De fiets brengt je verder. Door landgrenzen en taalgrenzen. Over heuvels, door dalen, velden en bossen. Op de fiets verleg jij je grenzen. Op eigen kracht of een beetje E-hulp. Toch fietsen we steeds met z’n allen op dezelfde routes en paden. En er is zoveel meer te ontdekken. Als kenners van de regio slaan Limburg Cycling en Grimpeur de handen ineen.

Met de campagne Grenzeloos biedt Limburg Cycling en fietsplatform Grimpeur gratis fietsroutes aan die verder gaan dan de bekende routes.

Je vindt de routes op: www.limburgcycling.com/routes of https://grimpeur.nl/grenzeloos/

Als kenners van de regio voeren we campagne voor fietsroutes waarin een hoofdrol is weggelegd voor de minder bekende paden en beklimmingen. Fietsroutes die zich niet limiteren tot de Limburgse grenzen, maar verder gaan. Bijvoorbeeld over de fijne rustige wegen van de Belgische Hoge Kempen. De Belgische Voerstreek en het Land van Herve waar het begrip “kuitenbijter” een nieuwe dimensie krijgt. Of wat dacht je van een stukje off-road fiets-fun door Nationaal Park de Meinweg. Vanuit Limburg is er nog zoveel meer te ontdekken.

De campagne Grenzeloos biedt een fietsroute voor elk niveau. Van 50 tot 100 kilometer, van licht glooiend tot heuvelachtig. En er is niet alleen gedacht aan de best getrainde fietsers. Ook zijn er routes die toegankelijk zijn met de E-bike. De vertrekpunten van de routes zijn veelal op of in de buurt van populaire bestemmingen in Zuid-Limburg, zoals Valkenburg, Epen of Vaals.

Limburg Cycling en Grimpeur nodigen je van harte uit om je grenzen te verleggen met deze zorgvuldig samengestelde fietsroutes. We wensen je veel fietsplezier!

NTFU Verenigingsfonds

12 februari 2021 - De NTFU stelt jaarlijks 30.000 euro beschikbaar om verenigingen te helpen bij het structureel opzetten en/of verbeteren van haar aanbod. Dit... Lees meer »