Partnership Limburg Cycling & Landal Kasteeldomein de Cauberg

We maken met trots bekend dat Limburg Cycling en Landal Kasteeldomein de Cauberg officieel partners worden. Landal Cauberg gaat de komende drie jaar niet alleen de Limburg Cycling Classics (vijf wielerklassiekers in Limburg) financieel ondersteunen, maar ook trainingskampen van het RTC Wielrennen Limburg faciliteren.

Gelegen in wereldwielerstad Valkenburg is Landal Kasteeldomein de Cauberg de verblijfs- en/of pauzelocatie voor fietsliefhebbers, finishlocatie voor uiteenlopende wielerevenementen en uitvalsbasis voor trainingskampen van menig wielerploeg. Het park kenmerkt zich door de wieleruitstraling, mountainbikeroute en aanwezige faciliteiten.

Gert Veenhuizen, Parkmanager van Landal Cauberg: “De initiatieven die Limburg Cycling ontplooit ter versterking van de wielersport spreken me erg aan. Door dit partnership kunnen we iets teruggeven aan de wielersport die voor ons park van groot belang is.

“Als wielersporter voel je je op dit park meteen thuis en het is een komen en gaan van wielerprofs en ploegen. We zijn ontzettend content met zowel de financiële steun voor de Limburgse wielersport als promotionele steun die het park wil bieden richting binnen- en buitenlandse fietsliefhebbers”, aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling.  

Alle informatie over het park is te vinden via: www.landal.nl/parken/kasteeldomein-de-cauberg

Ready2Race in Limburg

10 augustus 2021 - Ready2Race biedt laagdrempelige wedstrijden waarbij iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen niveau. Plezier en veiligheid staan voorop. Jij... Lees meer »