Shimano Experience Center & Limburg Cycling continueren partnership

De samenwerking tussen het Experience Center van ’s werelds grootste speler op de markt van fietsgerelateerde artikelen in Valkenburg en het Limburgse Wielerplatform krijgt ook in 2021 een vervolg op het gebied van evenementen, hospitality en breedtesport.

Het partnership bestaat uit drie onderdelen:

Limburg Cycling Classics
Het Shimano Experience Center blijft founding partner van de vijf wedstrijden van de ‘Limburg Cycling Classics’. Dit is een samenwerking tussen de enige vijf klassiekers in Limburg waar de talenten van de profrenners van de toekomst prachtige koersen in de Limburgse heuvels rijden. 

Limburg Cycling Experience
Shimano wordt wederom de host van de relatiedag van Limburg Cycling genaamd de 'Limburg Cycling Experience'. Deze experience voor partners van Limburg Cycling bestaat uit fietsen met ambassadeurs als Roy Curvers, Bram Tankink, Marc Lotz en Ronald Waterreus. Vervolgens lekker eten en dan afsluiten met een gezellig wielercafé en een wielerquiz onder leiding van Eurosport presentator Sander Kleikers waarbij ook wielerjournalist Raymond Kerckhoffs nog aansluit.

Kids Cycling Experience

Op het gebied van breedtesport blijft het Shimano Experience Center uitvoering geven aan de 'Kids Cycling Experience'. Dit is een 2 uur durend programma samengesteld voor de bovenbouw van Limburgse basisscholen (9-12 jaar) dat plaatsvindt bij het Shimano Experience Center. 

Kijk voor meer informatie over het Shimano Experience Center op www.shimano-ec.com