Limburg Cycling Businessride

Samen met andere bedrijven fietsen, het nieuwe jaargetijde inluiden én ongedwongen netwerken? Schrijf je dan in voor één of meer van de ‘Limburg Cycling Businessrides’. Deelname is kosteloos.
Lees meer »

Provincie Limburg

De Provincie Limburg heeft de wielersport benoemd tot speerpunt in het Provinciaal beleid. Dit heeft er toe geleid dat er een Limburgs Wielerplan 2015-2020 is uitgewerkt.
Lees meer »

BORN

Het Limburgse bedrijf BORN is een wereldwijd opererend merk. Vanaf 2018 gaan ze de renners van de Limburg Cycling Selectie voorzien van sportvoeding tijdens en na de wielerkoers.
Lees meer »

Team Sunweb

Vanuit het Partnership met de Provincie Limburg is Team Sunweb partner van Limburg Cycling en wordt er o.a. samengewerkt op het gebied van promotie en ledenwerving.
Lees meer »

Bike Villas Mallorca

Bike Villas Mallorca faciliteert met haar ideaal gelegen landhuizen in Mallorca de trainingskampen van het RTC Wielrennen Limburg.
Lees meer »

Molen van Medael

De Molen van Medael is een groepsaccommodatie in het Belgische Hombourg en faciliteert als partner de trainingskampen van het talenten van het RTC Wielrennen Limburg.
Lees meer »

ALL IN ONE Reclame

ALL IN ONE Reclame is een reclamebureau dat een ALL-IN-ONE pakket van diensten biedt. Vanaf 2018 leveren zij de kleding voor de Limburg Cycling Selectie en het RTC Wielrennen.
Lees meer »

Grainlabs

Grainlabs ondersteunt de talentontwikkelingsactiviteiten van Limburg Cycling op het gebied van voedingsproducten en voedingsadvies
Lees meer »

Limburgse Wielergemeenten

Er zijn 21 Limburgse Wielergemeenten in Limburg. In 2014 is gestart met het vastleggen en toekennen van de term 'Limburgse Wielergemeente'.
Lees meer »

Andantino B.V.

Andantino is een gerenommeerde onafhankelijke beleggings- en investeringsmaatschappij met ruim 35 jaar ervaring in de vastgoedsector.
Lees meer »

Wielersport Math Salden

Wielersport Math Salden uit Limbricht is al decennialang een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Als partner voorzien ze de Limburg Cycling Selectie van high end materiaal.
Lees meer »

Metroprop

Metroprop is sinds 1980 gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en verhuren van gebouwen in stadscentra waaronder Limburg. Eigenaar Jos van de Mortel, tevens eigenaar van Parkhotel Valkenburg, is een groot...
Lees meer »

Fagro

Fagro is een interim organisatie op het gebied van finance & control met vier vestigingen waarvan de grootste vestiging op Maastricht-Airport. Vanaf 2019 is Fagro partner van de Limburg Cycling Classics.
Lees meer »

VDL Groep

VDL Groep heeft elf vestigingen in Limburg, waarvan VDL Nedcar de grootste is. Vanaf 2019 is VDL Groep Founding partner van de Limburg Cycling Classics.
Lees meer »

SKS Germany

Als toonaangevende fabrikant van fietsaccessoires zorgt SKS Germany al bijna honderd jaar er voor dat de fietswielen blijven draaien. Als partner gaan ze Limburg Cycling voorzien van materialen waarmee de...
Lees meer »

Watersley Sports & Talentpark

Het Watersley Sports & Talentpark in Sittard is een internationale wooncampus waar tot wel 300 topsporttalenten uit binnen- en buitenland verblijven.
Lees meer »

Gripgrab

GripGrab is een Deens bedrijf, opgericht in 2000, dat in het begin de ontwikkeling van een beperkt scala van fietshandschoenen voor mountainbiken ontwierp. Sindsdien is het assortiment verruimd door de...
Lees meer »

Sportzone Limburg

Sportzone Limburg verbindt sport, onderwijs, ondernemerschap, zorg en overheid om een innovatieve TOP-omgeving te creëren voor talentontwikkeling, sport, bewegen en gezondheid.
Lees meer »

Topsport Limburg

Topsport Limburg biedt de jeugd in Limburg de mogelijkheid hun sportief ideaal te verwezenlijken in een omgeving met Olympische ambitie.
Lees meer »

Huis voor de Sport Limburg

Huis voor de Sport Limburg wil zoveel mogelijk mensen in Limburg aan het sporten en bewegen krijgen en houden.
Lees meer »