Grainlabs

Limburg Cycling en Grainlabs hebben elkaar gevonden in een partnership voor 3 jaar. Onderdeel van het partnership is een uitwisseling van kennis op het gebied van voeding, het voorzien van de Limburg Cycling Selectie van Grainlabs producten en korting op het assortiment voor de renners van het RTC Wielrennen Limburg.

GrainLabs is een initiatief van Frank van Eerd, eigenaar van de Bisschopsmolen in Maastricht. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om betere (sport)voeding te maken. Om te blijven ontwikkelen en actief te innoveren in de sportomgeving heeft GrainLabs naast Limburg Cycling ook partnerships afgesloten met de profploegen Team DSM en Team Jumbo Visma. De Bisschopsmolen ondersteunt hen in het samenstellen van een optimaal voedingspatroon en op hun beurt geven zij feedback over hoe de Bisschopsmolen haar producten nog beter kan maken.

Kijk voor meer informatie over Grainlabs op www.grainlabs.nl en voor de producten en webshop op www.bisschopsmolenwebshop.nl