Landal Cauberg

Uitvalsbasis voor wielrenners
Ken je Landal Kasteeldomein De Cauberg in Zuid-Limburg al? Dit park boven op de Cauberg - en in het gezellige stadje Valkenburg - is een must voor fietsliefhebbers. Stap jij tijdens je vakantie graag op de pedalen van je racefiets? Rijd je graag op je mountainbike door de Limburgse heuvels? Of misschien ben je meer van het kijken naar wielerklassiekers en wil je weleens in het echt zien hoe steil de beroemde heuvels wel niet zijn. Voor dit álles is Landal Kasteeldomein De Cauberg de perfecte vakantiebestemming.

Ook ideaal voor mountainbikers

Rond Landal Kasteeldomein De Cauberg liggen maar liefst 500 kilometer aan goed onderhouden MTB-routes. Het vakantiepark heeft zelfs haar eigen mountainbikeroute. Deze route is 31,5 kilometer lang en loopt deels over het park. Tof! Als je wilt kun je er zelfs een gids bij boeken. Aanrader als je echt de mooiste en best plekken wilt ontdekken.

Partnership Limburg Cycling

Landal Cauberg steunt als partner niet alleen de Limburg Cycling Classics (vijf wielerklassiekers in Limburg), maar faciliteert ook trainingskampen van het RTC Wielrennen Limburg.

Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/parken/kasteeldomein-de-cauberg/