Shimano Experience Center

Het belangrijkste doel van het Shimano Experience Center is om hun retailers extra ondersteuning te bieden voor hun klanten als het gaat om het testen van bestaande en nieuwe technologieën. Tegenwoordig is het voor de gemiddelde winkelier onmogelijk om een volledige testvloot te hebben van high-end race, MTB’s en e-bikes en hengels en molens.

Ze bieden de consument de mogelijkheid om Shimano’s nieuwste technologieën te testen en om hem of haar te helpen de dichtstbijzijnde retailer te vinden die Shimano verkoopt.
Een belangrijk focuspunt voor het Experience Center is het hosten van groepen, dankzij een on-site koffiecorner en presentatieruimten kunnen bijvoorbeeld scholen, bedrijven en fietsclubs in het Experience Center hun evenement organiseren. 

Het Shimano Experience Center is ontstaan vanuit hun missie: ‘Closer to Nature, Closer to People’. Het is een plek waar ze iedereen in staat willen stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport, waarmee ze mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt hebben genomen. Laat je verassen door de diverse mogelijkheden!

Kijk voor meer informatie over het Shimano Experience center op www.shimano-ec.com